www.orvosinagyito.hu

Kepler Advanced

Bemutatjuk a Kepler Advanced loupét, az ExamVision új, nagy nagyítású loupéját.

A Kepler Advanced az ExamVision új, úttörő, változtatható nagyítású loupéja. A világ egyetlen nagyítókészüléke, amely 4 féle nagyítást tud egyetlen készülékben (3.6x, 4.5x, 5.5x, 6.4x). A Kepler Advanced esetében a négy nagyítás között könnyedén és gyorsan válthat a Turn'N'Click rendszerének köszönhetően. Sokoldalúságot biztosít, így kezeléstől függetlenül a Kepler Advanced tökéletes pontosságot nyújt.

A teljes kényelemhez hozzájárul, hogy a Kepler Advanced súlya 20g-al könnyebb, mint az eddig a piacon lévő legkönnyebb változtatható nagyítást tudó loupéjának a súlya.

Kiknek ajánljuk a Kepler Advanced loupét? A Kepler Advanced loupe kifejezetten sebészek és fogorvosok részére készült. Ha egy erősebb, sokoldalúbb, csúcsminőségű loupéra váltana, amely világszínvonalú minőséget, páratlan kényelmet biztosít egész napi viselethez és tökéletes pontosságot biztosít bármilyen kezeléshez, akkor a Kepler Advanced a megfelelő választás az Ön számára.

 

Tulajdonságok

 

 • 4 féle nagyítás egyetlen loupéban: 3.6 - 4.5 - 5.5 - 6.4x
  Könnyű váltás a nagyítások között a Turn'N'Click rendszernek köszönhetően.
 • Tartós minőségi alkatrészek
  Titán és szénszálas kompozit házzal, valamint világszínvonalú lencsékkel készült.
 • Állítható betekintési szög és személyre szabott munkatávolság
  40%-ig állítható betekintési szög az optimális testtartás érdekében. A munkatávolság 32 cm és 65 cm között állítható, hogy megfeleljen az ergonómiai és látási igényeknek.
 • Súlya mindössze 75,5g. 20 grammal könnyebb, mint a piacon lévő hasonló loupék súlya.
 • Továbbfejlesztett Kepler optika lencsék és prizma kombinációjával
  Páratlan pontosság elérése az alacsony és a nagy nagyítás között, a mozgás szabadságának fenntartása mellett, nagy mélység élesség.
 • A legmagasabb minőségű monofokális, bifokális vagy multifokális lencsék
  Személyre szabható kitekintő és nagyító lencsék, melyek szükség esetén a látás változásának megfelelően recept szerint átépíthetők.
 • A Kepler Advanced kimondottan fogászati és orvosi pozícióban dolgozó szakemberek számára készült, akik erősebb, csúcsminőségű loupéra kívánnak váltani.
 • Kék fény védelem (opcionális)
  Védje a szemét a káros kékibolya sugárzás ellen a kitekintő lencsékbe és a nagyító részekbe beépített semlegesítő fény segítségével.
 • Kompatibilis az ExamVision LED fényforrásokkal
  A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk az ExamVision LED fényforrások használatát.

 

 


Hogy Ön is mielőbb megtapasztalhassa az előnyöket, melyeket
elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
www.orvosinagyito.hu - 1039 Budapest, Szentendrei út 385. Telefon: +36 20 335 0521 , Fax: +36 1 430 06 08 , e-mail: info@endobolt.hu

Friss információk és AJÁNDÉK VÁSÁRLÁSI KUPON: Név:* E-mail: