www.orvosinagyito.hu

Eye Protect SystemTM

 

Az ExamVision, az első loupe kék fényvédelemmel a lencsékben, ami nem változtat a színérzékelésen.

 

Fedezze fel az Essilor Eye Protect System forradalmát, amely védelmet nyújt a káros UV és ibolya-kék fény esetében. Az ibolya-kék fény a LED lámpák és a fluoreszkáló fényforrások fényének alkotóeleme, melyet a legtöbb modern készülék kijelzője (számítógép, táblagép, okostelefon stb.) kibocsát magából.

 

Védje meg magát - a kiváló minőségű munka az egészséges szemtől függ

A látás az egyik legértékesebb eszköz. A világos, nagy fényerejű LED környezetben végzett munka azt jelenti, hogy a szeme sérülhet a káros UV és ibolya-kék fény következtében. Idővel a káros fény olyan szembetegségek, mint a szürkehályog vagy az életkorral összefüggő makula degeneráció előidézéséhez járulhat hozzá.

Az Essilor által kifejlesztett Eye Protect System lencsék háromszor nagyobb védelmet nyújtanak a káros ibolya-kék fény ellen, mint a normál vényköteles lencsék. Az Eye Protect System lencsék Crizal Forte UV-bevonattal 25%-al csökkentik a fény által kiváltott retinális sejtek halálát. Az Eye Protect System az E-SPF index és a SMART Blue Filter tulajdonságok kombinációja.

Az Eye Protect System beépítésre kerül a lencsékbe, nem pedig fényvisszaverő bevonat.

A nap és különböző mesterséges fényforrások (LED lámpák, számítógépek, okostelefonok) által kibocsátott kék fény – a látható fény spektrumának 400-455 nm hullámhossz közé eső része a legkárosabb.

Az egyedülálló Eye Protect System ™ olyan fényelnyelő molekulákat tartalmaz, amelyek a leginkább képesek a káros ibolya-kék fényhullámokat célozni és részlegesen kiszűrni, miközben előnyös kék türkiz fényt engednek be.

 

 

Védje a szemét a káros kék fényektől, változó színérzékelés nélkül

Az Eye Protest System ™ lencsékben nincs maradék sárga szín és nincs kék visszaverődés. Specifikus kiegészítő színelnyelők enyhítik a színérzékelést, miközben az esztétikai tisztaságot fenntartják. A Eye Protect System ™ már rendelhető az Ön ExamVision loupejába!

www.orvosinagyito.hu - 1039 Budapest, Szentendrei út 385. Telefon: +36 20 335 0521 , Fax: +36 1 430 06 08 , e-mail: info@endobolt.hu

Friss információk és AJÁNDÉK VÁSÁRLÁSI KUPON: Név:* E-mail: