www.orvosinagyito.hu

Az Essential loupe a legjobb belépő szintű loupe a világon!

 

 

 

Essential loupe és LED-es fényforrás - precízitás és tökéletes komfort érzet egész nap. Minden egyes loupét személyes bemérést követően személyre szabottan gyártunk le Dániában, 2.5x vagy 3.0x nagyítással a már megszokott Exam-Vision minőségben, elérhető áron. Az Essential tökéletes megoldás tanulóknak, dentál higiénikusoknak, fogtechnikusoknak és minden orvosnak, aki első loupéjába fektet be az elérhető legjobb minőségben, kedvező áron.

 

 

Termék tulajdonságok:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kiváló minőségű optika létfontosságú a fény továbbítás és torzításmentes képhez. A láthatóan nagyobb részletgazdagság biztosítja biztosítja a gyorsabb, precízebb munkát!

 

Essential loupe + fényforrás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megvilágítás tökéletesen, jól kiegyensúlyozva illeszkedik az Essential loupékhoz, így biztosítva azt, hogy a fény pontosan oda világítson, ahol Önnek arra szüksége van. Minőségi megvilágítás megfizethető áron!

 

Valóban az Essential loupe és fényforrás a legmegfelelőbb számomra?

Az Essential loupe és LED-es fényforrással Ön részese lehet a tökéletesen részletgazdag, nagyítás alatti látványvilágnak, mellyel Ön pontos, precíz munkát végezhet az Önnek ideális munkatávolságban a már ismert ExamVision minőségben, ráadásul kedvező áron.


Az Essential loupe tökéletes megoldás

  • dentál higiénikusoknak,
  • tanulóknak,
  • minden orvosnak, aki első loupéjába fektet be.Az Essential LED még
30%-al növeli a látásélményt!
Próbálja ki!


Hogy Ön is mielőbb megtapasztalhassa az előnyöket, melyeket
elégedett felhasználóink már régen tudnak:

Igényeljen bemutatót és műszeres bemérést most!
Tel.: 06 20 335 05 21 e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
www.orvosinagyito.hu - 1039 Budapest, Szentendrei út 385. Telefon: +36 20 335 0521 , Fax: +36 1 430 06 08 , e-mail: info@endobolt.hu

Friss információk és AJÁNDÉK VÁSÁRLÁSI KUPON: Név:* E-mail: